Wie is Marlot Bakker Fotografie?

Marlot Bakker Fotografie is een fotograaf in omgeving Haarlem en Amsterdam gespecialiseerd in fotoshoots, bruiloften en feesten.

Welkom bij Marlot Bakker Fotografie. Mijn naam is Marlot Bakker en ik leg met veel plezier familiemomenten, bedrijfsfeesten en bruiloften vast in omgeving Haarlem en Amsterdam.

Fotograaf voor jouw bruiloft

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Ik leg met professionele kwaliteit jullie bruiloft vast, en voor een kleine prijs. Kies gemakkelijk uit een pakket dat bij jullie past of stuur me een mailtje. Ik kom graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Fotoshoot met je beste vriendinnen of hele familie

Als je op zoek bent naar een leuke, spontane fotoserie van je kinderen, familie of jezelf ben je bij mij aan het goede adres! Bekijk mijn portfolio voor inspiratie!

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar professionele, maar spontane portetfoto’s voor op jouw website en/of social media kanalen? Bekijk dan eens de Premium Pakketten onderaan deze pagina.

Laat je inspireren!

Marlot Bakker Fotografie is te vinden op Facebook en Instagram, waar ik een kijkje achter de schermen deel en natuurlijk mijn foto’s!