Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon een leuke fotoshoot? Hieronder vind je de veelgestelde vragen, zodat je een goed beeld krijgt bij de werkwijze van Marlot Bakker Fotografie.

Hoeveel foto’s ontvang ik en in welk formaat?

Bij een fotoshoot of bruiloft van Marlot Bakker Fotografie betaal je per uur en niet per foto. Dat betekent dat je alle foto’s krijgt welke voldoen aan de kwaliteit die ik hanteer. Geen extra kosten per foto dus!

Wanneer en hoe ontvang ik de foto’s?

Foto’s van een fotoshoot worden aangeleverd via een online galerij. Deze zijn in lage kwaliteit. Hier kun je ze downloaden en online delen met al je vrienden en familie. 
Uiteraard ontvang je ook een link met alle foto’s in hoge resolutie.

Wil je een foto afdrukken? Dan kun je deze gemakkelijk bij mij bestellen.

Bruiloftsfoto’s worden in hoge kwaliteit exclusief logo op een USB-stick geleverd in een beschermdoosje. Zo weet je zeker dat je foto’s altijd veilig zijn.

Heb je ook een fotostudio? 

Nee, ik werk altijd met buitenlocaties. Dit is een bewuste keuze, omdat ik hiermee een mooie, natuurlijke sfeer kan creëren.

Wat moet ik aan tijdens een fotoshoot

Om je foto’s zo divers mogelijk te maken raad ik aan om meerdere outfits mee te nemen. Denk hierbij aan twee tot vier outfits, op basis van de lengte van je fotoshoot.

Is er visagie aanwezig tijdens een fotoshoot of bruiloft?

Wil je je nét wat zekerder voelen tijdens een shoot? Wij bieden ook Premium Pakketten aan. Niet alleen bij fotoshoots, maar ook bij bruiloften. Zo ben je in één keer klaar.

Maak je ook fotoboeken?

Ik vind het erg leuk om een album te maken van je bruiloft of fotoshoot. Om mijn klanten altijd iets te kunnen bieden wat bij hun stijl en budget past, werk ik met verschillende albums. Ik neem graag mijn demo albums mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat als het regent tijdens een fotoshoot of bruiloft?

Al mijn fotoshoots zijn onder voorbehoud van mooi weer. Regent het? Dan plannen we gewoon een nieuwe dag, zonder kosten.

Voor een bruiloft gaat dat natuurlijk niet zo gemakkelijk. Ik zorg altijd voor back-up locaties. Denk bijvoorbeeld aan musea. Van te voren denken we samen na over locaties waar we naar kunnen uitwijken die ook bij jullie stijl past.

Kun je samenwerken met een videograaf?

Wil je graag een fotograaf én videograaf op je bruiloft? Ik raad je graag een aantal videografen aan.

Waarvoor worden mijn contactgegevens gebruikt?

Bij het boeken van een fotoshoot of bruiloft wordt er gevraagd om je adres- en contactgegevens te delen. Deze worden enkel gebruikt voor de afhandeling van betalingen of om contact op te nemen in verband met de fotoshoot of bruiloft. Marlot Bakker Fotografie werkt niet met nieuwbrieven of reclames. 

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Om ervoor te zorgen dat onze samenwerking voor beiden partijen geheel naar wens loopt, zijn er algemene voorwaarden van toepassing. Deze worden meegestuurd bij aanvraag van de offerte en ga je automatisch mee akkoord wanneer je een opdracht boekt bij Marlot Bakker Fotografie. Lees deze van te voren door, zodat je niet voor gekke verrassingen staat.

Staat je vraag er toch niet tussen? Mail me gerust of stuur me een berichtje via Instagram of Facebook